Harry Louis viralliset sivut
5 Aug/10 6

TOUR Lontoossa LUCAS VIIHDE

Onko ulos toinen hauska video minua Lucas viihdettä ...

Tällä kertaa olin lähdettiin matkaopas täällä Lontoossa (ei suuri, mutta hauska sellainen) ...

Niin, siellä on hauskaa aikaa Mr. Pam, ja Fernando eivät ole forgeting puhumattakaan Queen ja kyyhkyt, lol ...

Alla on linkki, josta kaikki voivat nähdä Lontoossa esittämän minua!

Tour LONDON

 • Kirjanmerkki

Nauti tämä artikkeli?

Harkitse tilaamalla RSS-syötteenä!

Filed under: Muut Jätä kommentti
Kommentit (6) Trackbacks (0)
 1. Hei!
  En edes tiedä, jos te todella lukea tämän viestin, mutta yritän silti.
  Näin sinut pari videota ei voi lähetetty Youtube (miksi kieltää? Joskus haluan katsella niitä : P ), Mutta olen juuri löytänyt videoita, kuten tämä, tai valokuva dioja perheen kanssa YouTube-kanava. En näe kuuma kaveri ja kaikkea, olen mieluummin nähnyt mukava henkilö, joka rakastaa perhettään ja on saanut hyviä ystäviä. Se sai minut ajattelemaan minun tilanne: Olen 23-vuotias, kuten sinä ja minä asun Italiassa, jossa ennakkoluulo on todella yleistä. Yritin kertoa vanhemmilleni olen homo, mutta ne vain alkoivat saada vihainen ja itkee ja puhuu "kovettunut" minua. Joten Teeskentelin se oli vain vaihe ja elää edelleen "kaapissa". Ei voi kuvitella, jos Sanoin samaa työtä kuin sinä (en ole, enkä usko että voisin koskaan, koska vatsani, että oli vain "mitä jos"). Ainakin ne olisivat tehneet minulle olisi ollut lähettää minut pois kotoa.
  Joten halusin onnitella teitä ei lihaksia tai intiimeistä osista, mutta perheen, joka tukee ja rakastaa sinua, ja sinun poikaystävä ja kaikki pesän sinulle. Olet onnekas kaveri, ja toivon sinun on kirkkaampi ja valoisampi tulevaisuus edessä, kuin uran ja elämään yleensä.
  Halit Italiasta!

  • Hei S. Joe, olen niin pahoillani, että vanhemmat eivät ole teidän tukenanne tässä vaiheessa elämääsi, ja minulla on vain jotain sanottavaa sinulle .... Aika .... Se on paras lääke "paranna" mitään, ja jos sen joku on parantaa tätä itse, kaikella kunnioituksella ovat vanhempasi, että pitäisi rakastaa sinua niin olet onnellinen ... Ja olet saman ikäinen kuin minä, niin, hyvin nuori ... Kuule, älä tee mitään, et pahoillani myöhemmin ... Olen hyvin siunattu on äitini, joka rakastaa minua ja todella kiinni minua aina, mutta wasn't näin aina, ja kun olin 15 , tein samoin teit, ja hänen reaktionsa oli sama kuin vanhempasi ... Mutta ajan kanssa, hän ymmärsi ja näki kuinka onnellisempi minulla oli homo, että ME!

   Big kiss, eikä koskaan anna periksi!

   HARRY LOUIS

  • Hi S. Joe
   awww. Olet niin suloinen ja sähköpostiosoitteesi oli liikuttava. Kyllä, Harry on oikeassa. Kaikki toimii ulos ajan myötä. Toivottavasti vanhemmat tulevat noin ... mutta jostain syystä he eivät, ne imevät! Älä koskaan epäillä, että olet ihana, loistava, rakastettu henkilö ja ei mitään vikaa on homo ja rakastava olla poikien kanssa enemmän kuin tyttöjä. Gay ihmisillä on enemmän hauskaa muutenkin!!

   Saatat joutua "valitsemaan" perheen jos vanhemmat valitsevat olla kusipäitä valittu perhe läheisiä ystäviä, jotka rakastavat ja tukevat sinua loppuelämän. Kaikki toimii ulos - ja mikä tärkeintä, olla itse - sitä mitä rakastaa ja olla ystävällinen itsellesi ja muille.

   Olen 37 nyt, äiti hepulin myös kun tulin ulos häntä kun olin 22. Olen biseksuaali ja elokuva gay porn uran ... puhua mieli vittua perheelleni! lol! Mutta lopulta he haluavat minun olevan onnellinen. Ja rakastan urani ja rakastan poikia ja tyttöjä ja äitini rakastaa minua sellaisena kuin olen, koska olen onnellinen. Kyllä, se kesti pari vuotta, mutta se kaikki toimii.

   Lähetämme sinulle voimaa ja isoja haleja ja tukea New York City!
   rakkaus mr. Pam

 2. Harry, eu Adoro voce! Para MIM se existe um Homem Perfeito, ele é voce. Seu Sorriso e seu jeito masculino, mas ao mesmo tempo muito fofo, minua deixam doido. Parabeeneja para voce, e muito Sucesso em Tudo que fizer. Tudo de bom ...

  Um beijão do seu fa, Junior MS.

  • Oi Junior, obrigado pelo carinho ... Fico Feliz de sabre que gente da minha terra curte meu trabalho ;)

   Um abracao

   HARRY

 3. oi Harry eu aprecio muito o seu trabalho, acho vc Alem de muito Bonito com esse Oyj saradao Delicia Tudo de bom, meu sonho de consumo e queero sapeli se vc tem algum sivuston de relacionamento com msn, orkut ou twitter, beijos


Jätä kommentti


Ei vielä kommentteja.